Stacks Image 284
Marcel Schot, had het geluk om in 1994 in het atelier te komen werken, toen nog onder het toeziend oog van zijn mentor Ruud Pfeiffer. Begonnen bij Music all in, al snel bleek daar zijn toekomst lag. Toch nog zijn MTS diploma gehaald en een paar jaar trombone gestudeerd aan het Rotterdams conservatorium, maar het werken in een atelier zoals "Pfeiffer" was voor hem voorbestemd. De combinatie van creativiteit, ambacht en een goede dosis commercieel inzicht, maakt hem de juiste manager van Atelier Pfeiffer tot op dit moment.

Marcel liep stage bij Thein Brass in Bremen en Michael Rath in Engeland. Bezocht inmiddels diverse fabrikanten zoals Besson (Engeland), B&S(Duitsland), Miraphone(Duitsland), Schagerl ( Oostenrijk) en sinds 2013 is hij een gecertificeerd European Yamaha Technician wat tevens gelinkt is aan onze Yamaha pro custom shop.

In het dagelijks leven is hij nog steeds actief als muzikant en speelt o.a. bij Amsterdam Brass en de Holland Bigband.
Stacks Image 287
Heiko Ebner, is geboren in Duitsland. Na het behalen van zijn opleiding als metaalblaasinstrumentenmaker in München vertrok hij naar Amsterdam om daar jazz trompet te studeren aan het conservatorium. Hij studeerde o.a. bij Ruud Breuls, Jan Oosthof en Charli Green.

Inmiddels werkt Heiko sinds 2007 bij Pfeiffer en is mede verantwoordelijk voor de koperreparaties, uiteraard heeft het kleinkoper zijn voorkeur maar ook voor het uitdeuken van een Sousaphone draait hij zijn handen niet om.
Met zijn enorme kennis op trompet gebied is hij de aangewezen persoon voor een goed en duidelijk advies voor niet alleen trompettisten maar alle koperblazers.

Als uitvoerend musicus is Heiko zeer actief in de Amsterdamse Latin scene en speelt hij bij de Tiny Little Bigband.