B1 1/2 LW bass trombone mondstuk Uitbreiden

B1 1/2 LW bass trombone mondstuk

Michael Rath

MP0060

Nieuw

Michael Rath Basstrombone mondstuk B1 1/2 LW, lightweight

Meer details

€ 120.00

incl. BTW

- Toonaangevend Koperblaas Atelier

- Uitmuntende reparaties

- Blaasinstrumenten sinds 1928

- Geen verzendkosten boven de €50,-

Cup:27.40mm

Throat: 7.20mm

 

De Michael Rath lightweight mondstukken werden ontworpen in 2016 om de bestaande populaire mondstuk lijn van medium heavy weight mondstukken aan te vullen

Dezelfde maten werden aangehouden van de cup, throat en rand, alleen werd er materiaal ontnomen van de standaard medium heavy weight profiel.

Deze mondstukken worden zeer gewaardeerd door muzikanten die zochten naar een directe response over het gehele dynamische bereik, meer feedback en meer helderheid in het geluid. De light weight serie werkt bijzonder goed voor trombonisten met een minder sterk embouchure, maar ook voor diegene die meer gemak en flexibiliteit zoeken in het hoge register.

Bij Atelier Pfeiffer vind je de gehele Michael Rath trombone mondstuk serie en kan er uitgebreid worden getest om de verschillende modellen te vergelijken.

Kleurverzilverd
MaatB1.5 LW
TypeRath-B1.5 LW

Schrijf uw recensie

B1 1/2 LW bass trombone mondstuk

B1 1/2 LW bass trombone mondstuk

Michael Rath Basstrombone mondstuk B1 1/2 LW, lightweight

Michael Rath

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.