Adams Sonic Bb trompet Uitbreiden

Adams Sonic Bb trompet

Adams

1TPBADSSML

Nieuw

Adams Sonic Bb trompet, gelakt

Meer details

€ 2,150.00

incl. BTW

 Toonaangevend Koperblaas Atelier
 Uitmuntende reparaties
 Blaasinstrumenten sinds 1928
 Kleine orders? Bel of Mail ons
 Geen verzendkosten boven de €50,-

De Adams Sonic trompet is een prachtig instrument voor de muzikant die op zoek is naar een professionele trompet tegen een onverslaanbare prijs. We hebben een nieuwe beker en een nieuw ventielhuis gemaakt speciaal voor dit model. De Sonic trompet heeft een beker van 124 mm met nieuwzilver op de binnenste pompen.

Er zijn geen custom opties mogelijk bij dit instrument, dat alleen beschikbaar is met een verzilverde of gelakte afwerking.

Specificaties

  • Beker: Messing - 124 mm

  • Boring: ML 11,7 mm

  • Afwerking: Verzilverd of Gelakt

  • Wanddikte: 0,5

  • incl. Gard elite Gigbag

 

Sonic Serie

Adams Sonic Serie instrumenten zijn het resultaat van het combineren van ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde productietechnologie. De instrumenten worden intensief getest door professionals om te voldoen aan de normen van gevorderde muzikanten en professionals. De volledige lijn Sonic instrumenten biedt geweldige projectie en subtiele controle in elke dynamiek en elk bereik.

Kleurgelakt
MaatBb
TypeSonic-Lak

Schrijf uw recensie

Adams Sonic Bb trompet

Adams Sonic Bb trompet

Adams Sonic Bb trompet, gelakt

Adams
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.