Atelier Pfeiffer
Atelier Pfeiffer Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 186 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Over ons

Atelier Pfeiffer is één van de oudste nog bestaande muziekwinkels van Nederland. In 1928 opgericht door de Oostenrijkse immigrant Josef Pfeiffer. Het bestaat dus al ruim  90 jaar! Na het overlijden van zijn vader heeft Ruud Pfeiffer het atelier voortgezet. Ruud heeft Atelier Pfeiffer in die jaren gemaakt tot wat het is. Al vrij snel na de voortzetting, was Atelier Pfeiffer dé winkel waar je moest zijn als blaas muzikant. Dit kwam door de zeer hoge kwaliteit van repareren, onderhoud en troubleshooting wat Ruud in de vingers had.

De continuïteit van Atelier Pfeiffer werd verzekerd toen Marcel Schot het team kwam versterken om daar het hoge level van vakmanschap te leren van Ruud. De twee hebben jarenlang samengewerkt en in opvolging van Ruud, heeft Marcel het vakmanschap overgenomen en is een bekende naam in de Brass wereld en adviseert en repareert voor binnen- en buitenlandse orkesten en artiesten.

Na het pensioen van Ruud heeft Marcel, inmiddels bijgestaan door Heiko Ebner het stokje overgenomen en samen hebben ze Atelier Pfeiffer door ontwikkeld tot misschien wel het beste koperblaas atelier van Nederland. Met extra nadruk en specialisme op trompet en trombone. Atelier Pfeiffer is sinds 1 Januari 2017 zelfstandig geworden. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.