Atelier Pfeiffer
Atelier Pfeiffer Logo

Beoordeling 9.7 gebaseerd op 186 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ons team

Marcel Schot

Stacks Image 284

Marcel Schot, had het geluk om in 1994 in het atelier te komen werken, toen nog onder het toeziend oog van zijn mentor Ruud Pfeiffer. Al snel bleek dat daar zijn toekomst lag.
Hij liep stage bij Thein Brass in Bremen en Michael Rath in Engeland. Bezocht inmiddels diverse fabrikanten zoals Besson (Engeland), B&S(Duitsland), Miraphone(Duitsland), Schagerl(Oostenrijk) en sinds 2013 is hij een gecertificeerd European Yamaha Technician wat tevens gelinkt is aan onze Yamaha Pro shop selection centre.In 2016 bezocht hij de Yamaha fabriek in Japan.

Sinds 1 Januari 2017 heeft Marcel het Atelier overgenomen van Music all in Noordwijk.

In het dagelijks leven is hij nog steeds actief als muzikant en speelt o.a. bij Amsterdam Brass en de Trumpetparty Bigband, daarnaast is hij initiatiefnemer en mede organisator van de Trumpetparty en het Dutch Bass Trobmone Open.


Heiko Ebner

Stacks Image 287

Heiko Ebner, is geboren in Duitsland. Na het behalen van zijn opleiding als metaalblaasinstrumentenmaker in München vertrok hij naar Amsterdam om daar jazz trompet te studeren aan het conservatorium. Hij studeerde o.a. bij Ruud Breuls, Jan Oosthof en Charli Green.

Inmiddels werkt Heiko sinds 2007 bij Pfeiffer en is mede verantwoordelijk voor de koperreparaties, uiteraard heeft het kleinkoper zijn voorkeur maar ook voor het uitdeuken van een Sousaphone draait hij zijn handen niet om.
Met zijn enorme kennis op trompet gebied is hij de aangewezen persoon voor een goed en duidelijk advies voor niet alleen trompettisten maar alle koperblazers.

Als uitvoerend musicus is Heiko zeer actief in de Amsterdamse Latin/Bigband scene.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.