Yamaha Silent Brass SB57X trompet set Uitbreiden

Yamaha Silent Brass SB57X trompet set

Yamaha

4957812609227

Nieuw

Yamaha Silent Brass SB7X trompet set oefendemper

Meer details

€ 198.00

incl. BTW

- Toonaangevend Koperblaas Atelier

- Uitmuntende reparaties

- Blaasinstrumenten sinds 1928

- Geen verzendkosten boven de €50,-

Toen Yamaha ongeveer 20 jaar geleden de Silent Bass introduceerde was het revolutionair. Yamaha was het eerste bedrijf welke electronica toepaste in combinatie met een koperblaasinstrument en voorzag in de behoefte om stil te kunnen spelen voor koperblazers.

De nieuwe Silent Brass systemen is inmiddels de 3de generatie en Yamaha blijft door ontwikkelen. De SB7X heeft een lichtere, kleinere demper die makkelijker te bespelen is, minder top zwaar dan de oude en kan ook in de beker van je instrument worden meegenomen in de koffer/gigbag.
Ook de Personal Studio is vernieuwd. Deze bevat de nieuwe Brass Resonance Modeling techniek, het geluid op je koptelefoon is een stuk natuurlijker geworden en benaderd het ëchte"brass geluid nog beter.

De Silent Brass is verkrijgbaar als set maar ook de losse demper is te verkrijgen en werkt zonder de elektronica prima als oefen demper.

TypeSB7X Silent Brass trompet

Schrijf uw recensie

Yamaha Silent Brass SB57X trompet set

Yamaha Silent Brass SB57X trompet set

Yamaha Silent Brass SB7X trompet set oefendemper

Yamaha

2 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.