Boston lessenaar verlcihting MSL-504 4 Led Uitbreiden

Boston lessenaar verlcihting MSL-504 4 Led

Boston

00335935

Nieuw

Boston MSL-504, 2x2 Led lessenaar verlichting

Meer details

€ 8.95

incl. BTW

- Toonaangevend Koperblaas Atelier

- Uitmuntende reparaties

- Blaasinstrumenten sinds 1928

- Geen verzendkosten boven de €50,-

lessenaar LED-licht met 2x2 LED's, klembevestiging, USB voedingskabel, zwart, incl. 3 AAA batterij 
De Boston MSL-504 is een scherp geprijsd 2-koppig lessenaar lampje met 2 LEDS per lampje. Iedere kop is afzonderlijk aan en uit te zetten door middel van een schakelaar. U kunt door de flexibele zwanenhalzen alle kanten op met beide lampjes afzonderlijk en ze helemaal naar eigen voorkeur richten en gebruiken. 

De MSL-504 maakt gebruik van een klem om aan bv het blad van een lessenaar te kunnen bevestigen. Uiteraard zijn er meer toepassingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld het verlichten van je mixer of je laptop.
Ook zonder klem is de MSL-504 te gebruiken, want de onderkant van de klem doet dienst als voet om de lamp op een horizontaal oppervlak te kunnen plaatsen.

De MSL-504 wordt geleverd met 3 AAA batterijen en een USB connector voor directe voeding van bv een laptop of andere USB lader.

TypeMSL-504 Led 2x2

Schrijf uw recensie

BG A31T wisser voor trompet mondstukbuis

BG A31T microfiber wisser voor trompet mondstukbuis

Boston
Boston
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.