Slide-o-mix Classic set Uitbreiden

Slide-o-mix Classic set

Slide-o-mix

4260024651015

Nieuw

Slide O Mix classic, twee componenten trombone smeermiddel voor de schuif

Meer details

€ 10.00

incl. BTW

- Toonaangevend Koperblaas Atelier

- Uitmuntende reparaties

- Blaasinstrumenten sinds 1928

- Geen verzendkosten boven de €50,-

Slide o Mix was de eerste goed werkende oile welke op de markt kwam begin jaren 1990, nadat generaties lang de trombone schuif gesmeerd werd met allerlei verschillende cremes was slide O mix revolutionair toen dit op de markt kwam.

 

De combinatie werking tussen de twee verschillende vloeistoffen(Zeep achtige(grote flesje) en een silicone achte olie(kleine flesje) van slide O mix maakt dit product een ideaal middel om de trombone schuif te smeren. De twee componenten zorgen er voor dat het materiaal van de buiten en binnen schuif super glad langs elkaar heen glijden.

 

toepassen: de trombone schuif moet goed schoon zijn voordat je slide O mix kan toevoegen. Goed schoon dus en ontvet. Gebruik hier voor wasbenzine of Spiritus en een goede wisser of schuif stok met doek.

Doe een paar druppels van het kleine flesje op de beide buizen van de binnenschuif ter hoogte van de 7de positie. Doe de binnenschuif in de buitenschuif en haal de schuif een aantal keren heen en weer. Dan doe je meer dan een paar druppels van het grote flesje van de 1ste tot de 3de positie op de binnen schuif, uiteraard op beide buizen. zet de schuif in elkaar en haal hem weer een aantal keer heen en weer. Voeg naar smaak iets van het grote flesje toe als je niet helemaal tevreden bent. Herhaal dit proces als je vind dat na verloop van tijd de trombone schuif minder loopt. Iedere keer helemaal ontvetten is dan niet nodig maar van te voren even met een doekje schoonmaken wel. Veel speelplezier.

 

Note: werkt de trombone schuif nog steeds niet lekker? laat hem dan door ons nakijken of beoordelen bij Atelier Pfeiffer.

TypeClassic Set

Schrijf uw recensie

Slide-o-mix Classic set

Slide-o-mix Classic set

Slide O Mix classic, twee componenten trombone smeermiddel voor de schuif

Slide-o-mix
Slide-o-mix

1 vergelijkbare producten

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.